FAQ

Heb je nog vragen? Check of ze hier tussenstaan. Niet gevonden? Stuur ons dan een e-mail.

Hoe groot is de daglicht studio?

De ruimte die je kunt gebruiken is ruim 150m2. In deze ruimte bevind zich ook de keuken met bar. Daarnaast heb je ook toegang tot een kleine ruimte van ongeveer 12m2 waar modellen zich bijvoorbeeld kunnen omkleden. Het toilet is beneden in de hal.

Kan ik parkeren bij de studio?

Ja, dit is gratis. Er is direct naast onze deur plek voor ongeveer 2 auto’s, en op het terrein kunnen nog meer auto’s staan.

Waar is de studio?

Het adres is Rembrandtlaan 4 in Bilthoven. Onze studio zit aan de achterkant van het pand, naast de garageboxen (er hangt een banner aan de zijkant van ons gebouw en naast de voordeur zie je een naambord).

Is er een host aanwezig?

In principe niet. We werken met een sleutelkast met een pincode zodat je zelf naar binnen kunt. Tegelijkertijd zit ons kantoor wel in hetzelfde pand, met dezelfde voordeur, dus op de meeste dagen zal er wel iemand aanwezig zijn (behalve in het weekend).

Welke props zijn er allemaal? En hoort dit bij de studio?

Alles wat je kunt vinden in ons pand, mag je gebruiken! We hebben twee verrijdbare achtergrond-wanden (groen/bruin en wit/blauw), een systeem voor fotorollen met 6 papierrollen (oranje, roze, lila, blauw, wit en zwart), heel veel vintage (design) meubels zoals Artifort Alky stoelen, tafels, bijzettafels, en een kast vol met kleine accessoires zoals vazen, kleden, droogbloemen, discoballen etc. Het gebruik van deze props is inbegrepen bij het huren van de studio.