Kleurrijke daglichtstudio
in Utrecht van twee zussen

Club MALO is een Daglicht studio in de buurt van Utrecht (bij station Bilthoven) gestart door twee zussen: Marit en Loïs. Loïs: “Beide maken we voor ons werk veel content, en in dat werk kwamen we regelmatig terecht bij een heleboel daglicht studio’s die een ding met elkaar gemeen hadden. Weinig kleur.”

En dus ontstond daar een droom: een eigen plek om content te creëren met juist HEEL veel kleur! We struinden Funda bijna dagelijks af op zoek naar de perfecte locatie, en vonden toen een pand met potentie in Bilthoven. Na een maand flink de handen uit de mouwen steken stond daar toch echt onze kleurrijke daglicht studio. Van semi-kleuterklas-ruimte (zie onze Instagram voor de before-and-after) naar een waanzinnige, industriële, kleurrijke daglicht studio en workshop ruimte bij Utrecht.

Bij Club MALO heb je toegang tot een ruimte van ongeveer 150m2 inclusief keuken met kleurrijke bar, een bergruimte vol met meubels en props, kleurrijke backdrops en nog veel meer. We verzamelen al onze items met heel veel liefde, en veranderen het interieur met enige regelmaat. Volg ons dus ook vooral op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates aan onze ruimte!

Club MALO in beeld

Hoe het eruitziet in onze studio? Bij deze een kleine impressie. Vind je het leuk om jouw gemaakte beelden hier ook terug te zien? Stuur ons dan een e-mail!

Plattegrond van onze Daglicht Studio

Op deze plattegrond zie je hoe de inrichting van de daglicht studio is. Zoals je kunt zien hebben we veel ramen. De zon komt s’ochtends op aan de linkerkant van het pand, en gaat aan de rechterkant onder. Je hebt dus de hele dag zon in het pand.

Meubels en Props

We hebben heel veel vintage (design) meubels die je allemaal kunt gebruiken tijdens je shoot. Omdat de keuze ruim is, kan je iedere keer weer een ander hoekje inrichten met zoveel of zo weinig accessoires als je zelf wilt.

.

.

.